Funky Fishbone

PORTFOLIO

Tijd voor Leven

Website

Ilona kwam naar me toe met de vraag of ik haar wilde helpen bij het opzetten van haar nieuwe bedrijf. Ilona en ik kennen elkaar al vanaf de kleuterschool en hoe leuk is het dan ook om haar te mogen helpen bij het opzetten van haar eigen bedrijf. We gingen samen aan de slag met een concurrentie onderzoek, SWOT analyse, de juiste zoekwoorden, social media optuigen, website, logo-huisstijl, acquisitie advies en vast nog een aantal andere dingen die ik nu vergeet te noemen. De website heeft de juiste professionele, opgeruimde en rustige uitstraling gekregen dat perfect past bij een Professional Organizer.

tijd voor leven
Logo Vis Transparant

testimonial

Wat de klant vertelt:

Ivar heeft mij van het begin van de start van mijn bedrijf bij de hand genomen. Stap voor stap hebben we toegewerkt naar wat het uiteindelijk geworden is. Hij reageert altijd heel snel en niets is teveel gevraagd. Zijn kennis en kunde reiken heel ver.
Echt een aanrader!