Funky Fishbone

PORTFOLIO

PaardenChiro

Website

Voor Gertjan van Koert mocht ik naast de website van de humane chiropractie (zie case study ) ook de website voor de dieren chiropractie realiseren. De uitdaging bij deze website zat  ‘m vooral in het feit dat deze website een totaal andere beleving moest krijgen dan de humane versie. Je spreekt immers ook een totaal andere doelgroep aan.

gertjan van koert paardenchiro portfolio

1

Nieuwe naam

Om te beginnen hebben we de bedrijfsnaam veranderd van “Equine Structural Chiropractic” naar “PaardenChiro” en natuurlijk meteen de domeinnaam vastgelegd. De pay off “Improving performance” onderaan het logo komt net als de nieuwe bedrijfsnaam bij Funky Fishbone vandaan. We hebben dit gedaan aangezien de oude bedrijfsnaam teveel verwarring bracht. Nu is het in één klap duidelijk wat het bedrijf doet: Chiropractie voor paarden.

paardenchiro logo

2

Beleving

De doelgroep voor deze website zijn de eigenaren van paarden. Deze doelgroep heeft zoveel liefde en zorg voor paarden. Ze willen het allerbeste voor hun viervoeter. Om vertrouwen te winnen bij deze doelgroep hebben we een video gemaakt waarin men kan zien wie Gertjan is en hoe een consult verloopt. Deze video staat gelijk in de header en is dus het eerste wat men te zien krijgt wanneer men de website bezoekt. 

3

Customer Journey

De video is slechts het begin van de reis die de bezoeker gaat afleggen op de website. We nemen de bezoeker mee en leggen hem/haar kort uit wat chiropractie voor dieren inhoudt. Waarom je voor Gertjan zou moeten kiezen als chiropractor. Hoe je een probleem bij je viervoeter zou kunnen herkennen, hoe een consult verloopt en hoe je problemen in de toekomst zou kunnen voorkomen. Veelgestelde vragen en testimonials volgen daarop en met op de juiste plaatsen de juiste Call to Action knoppen, zodat de bezoeker zijn/haar eigen reis kan vervolgen en uiteindelijk contact kan opnemen. Nieuwsgierig geworden?  

Logo Vis Transparant

testimonial

Wat de klant vertelt:

Met allerlei wilde ideeën in mijn hoofd over hoe de website voor mij als Paarden Chiropractor het levenslicht moest gaan aanschouwen, ben ik met Ivar in gesprek geraakt via een hele tevreden gemeenschappelijke relatie. Mijn ervaring is dat Ivar goed kan luisteren en tussen de regels door kan lezen en zo snel tot concrete ideeën komt. Met die ideeën en een paar goede brainstormsessies, kwamen we tot een fantastisch eindresultaat.