Funky Fishbone

MY BUCKETLIST..

Over mij

Wie ben ik?

Ondanks dat ik een eenmanszaak ben, werk ik nooit alleen. Ieder project doe je samen. Of dat nu met z’n tweeën is of met meerdere partijen eromheen. Wel ben ik altijd het aanspreekpunt en eindverantwoordelijk voor alle projecten die worden aangenomen door Funky Fishbone Media.

Om een goed beeld te krijgen wie ik ben vind je  hieronder mijn top 5 van mijn bucket list.

over ivar willemsen

Ain't no mountain high enough..

Think big or go home! Met 1000 idioten samen van een berg af crossen. Geweldig toch? Hieronder zie je een video van de Megavalanche 2021. De grootste mountainbike afdalingsrace ter wereld. Ik was gelijk verkocht toen ik dit voor het eerst zag. Het doel is om binnen 5 jaar één van die 1000 idioten te zijn. Hetzelfde geldt voor hoe ik ieder project oppak. Nee, niet als een idioot, maar als het onmogelijke mogelijk maken. Mits het binnen je vermogen ligt. Ik weet wat ik kan. En dat wat ik niet kan verwijs ik door naar collega’s. Want als goed team kan je het verschil maken.

Teamwork

Een goed voorbeeld van hoe een goed team samenwerkt zie je in deze video van de pitcrew van het Red Bull Formule 1 team. Velen hebben op hun bucket list staan om een keer te mogen rijden in een Formule 1 wagen. Ik zou liever een weekend mee willen draaien met de pitcrew en monteurs van Red Bull. Lijkt me helemaal fantastisch om te zien hoe er daar gewerkt wordt en ook gelijk achter de geheimen van de wagen te komen.

Guitar Jam

Al van jongs af aan omring ik me graag met mensen die creatief zijn. Vooral op muzikaal vlak. Zelf speel ik gitaar, maar meer als een veredelde kampvuur gitarist dan als een virtuoos zoals Steve Vai. Grote droom dan ook om ooit met hem een keer te jammen. Tegen David Gilmour van Pink Floyd zeg ik trouwens ook geen nee. 🙂 

Play the Sax

Nummer 4 op m’n bucket list is om saxofoon te leren spelen. En dan geen alt sax zoals hier afgebeeld, maar de iets grotere variant, de tenor sax. Dit punt op m’n bucket list had eigenlijk al afgevinkt moeten zijn. Maar ja, druk druk en teveel dingen die ik leuk vind om te doen. 

bucketlist-saxophone

Funky Big Game Fishing

Deze staat ook hoog op het verlanglijstje. Hoe kan het ook anders als je bedrijf Funky Fishbone heet. Een zwarte marlijn, een zeilvis of een tonijn. Zolang het maar groter is dan een visstick en ik ‘m weer veilig terug kan zetten, vind ik het top!

bucket list big game fishing

Benieuwd naar jouw bucket list

Ik hoop dat je nu beetje een idee hebt wie ik ben, waar ik enthousiast van word en mocht je nog meer willen weten, geef me maar een belletje.