Funky Fishbone

WAT FUNKY FISHBONE KAN DOEN VOOR JOU..

Diensten

Altijd al een website willen hebben die meer dan alleen van het scherm afspat?

Hoe gaan we hoger in Google komen dan de concurrentie?

Door middel van linkbuilding zal uw website nog sneller stijgen. 

Websites

Het meest belangrijke vind ik dat een website er verzorgd uitziet, overzichtelijk is, herkenbaar qua huisstijl en dat deze van het scherm afspat! Het oog wilt immers ook wat. In de eerste 3 seconden weten onze hersenen namelijk al of we zaken willen gaan doen of niet. In die drie seconden kan men onmogelijk alle tekst hebben gelezen. Vandaar dat ik in eerste instantie altijd eerst focus op het uiterlijk van de website.

Maar je website moet ook voor klanten gaan zorgen. Daarom moeten de websites die ik ontwikkel met mijn team voldoen aan de volgende eisen:

SEO

Hoog komen in Google, dat wil iedere website. Maar met welke zoekwoorden (combinaties)? En waarop wordt je concurrent gevonden? Zomaar een paar vragen waarop wij een antwoord geven.

Wat gaat me dit kosten? Iedere website is anders, dus maken we eerst vrijblijvend een inventarisatie van wat er moet gebeuren. Met dit overzicht kan je zelf alle vorderingen ook gemakkelijk bijhouden. Geef me een belletje zodat ik je een kosten indicatie hiervoor kan geven.

LinkBuilding

Door middel van het creƫren van links naar jouw website zal je website een hogere domein autoriteit krijgen. En hoe populairder je website des te belangrijker Google jouw website zal vinden. Er zijn verschillende pakketten mogelijk. Bel me gerust om te bespreken wat het beste is voor jouw website.

Ready to be our next client ?