Funky Fishbone

PORTFOLIO

De Koning

Organisatie - Creativiteit - Ontwikkeling

Drukwerk

Mark de Koning van De Koning Organisatie -Creativiteit – Ontwikkeling nam contact op om trainingsmateriaal te laten ontwerpen en af te laten drukken. Via een collega van hem was hij in aanraking gekomen met ons. Voor deze collega hadden we een soortgelijke opdracht uitgevoerd.

De Koning logo visitekaart

1

Revisie rondes

Het trainingsmateriaal dat moest worden ontworpen bestond uit pennen, notitieblokken en presentatiemappen. Voor het ontwerp zijn er standaard 2 revisierondes. Voor het drukwerk geven we de klant altijd keuze uit verschillende mogelijkheden zoals enkelzijdig/dubbelzijdig bedrukt, afmeting, papierkeuze, hoeveelheden etc. etc. Wij geven bij het maken van deze keuzes altijd ons deskundig advies.

drukwerk de koning
drukwerk pen de koning

Thuisbezorgd

Aangezien het drukken van de pennen iets langer duurde dan het drukken van de presentatiemappen en de notitieblokken, hebben we alles persoonlijk bezorgd om er zeker van te zijn dat de klant zijn materiaal op tijd had voor zijn training.

2

thuis bezorging

3

Visitekaartje

Als extra service hebben we ook gelijk een nieuw visitekaartje ontworpen voor de klant. Deze had hij nog niet direct nodig aangezien hij er nog een paar duizend had liggen, maar wat in het vat zit….

De Koning logo visitekaart
Logo Vis Transparant

testimonial

Wat de klant vertelt:

Review Mark